Transformational journey dag

(vrouwen)

Wanneer:    14 november 2020

Waar:           De Verbindende Factor, Wettenseind 4, Nuenen

Wie:             vrouwen

 

Een dag waarin wij ons gaan verbinden met onze pantsers en spanning in ons lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt....je zal patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan transformeren. Een dag van transformatie.. op deze dag zullen we meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen 

​Op deze dag zal de adem ons leiden in ons lichaam.....zal het onze energie verhogen.....zal het er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam en mogelijk ook schaduwzijdes zullen wakker maken...…….en voor alles is hier ruimte en een veilige bedding.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zal je op deze dag nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben.....en als je lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer, je kan er altijd naar terug. Op deze dag zullen we ook werken met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.

Op 15 februari zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf die diepte in ons zelf gaan ervaren...….zielsverbinding. 

Wat brengt dit jou?
meer contact met jou eigen lichaam , een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen, inzicht op hoe jij je verhoudt tot jou levensenergie/seksuele energie, na deze dag is jou levensenergie/seksuele energie verhoogd, belangrijk aan jou om hem hierna wakker te houden, deze dag is namelijk geen Quick/fix oplossing.....ik zal jou zeker handvatten aanreiken in hoe je dat kan doen.

Reacties deelnemers
"Ik vond het indrukwekkend hoe je in een uurtje bewust ademen en met ondersteuning van een groep plus de begeleiding heel intens ervaart wat er in je binnenste leeft. Het kunnen fysieke pijnen of emotionele blokkades zijn. Door in het ritme te blijven ademen en te containen blijf je dicht bij jezelf en lossen dingen vanzelf op of worden duidelijk." - Astrid

Praktische informatie
Deze dag wordt begeleidt door Diana Bierings ( Wounded Healer, medicine woman, Dragon bodyworker)


Aanmelden via info@gentlemiracles.nl
Deelname kost € 120-, er veel hands on gewerkt kan worden als dit nodig is, dit houdt in dat we jou tijdens de ademceremonie aan zullen raken als dit dienend is aan jou proces dmv de-armouring, energie werk en stemwerk. Vroegboekkorting: als jij je voor 1 januari aanmeldt betaal je 95 euro 


Aanmelding wordt bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag, Je ontvangt van mij een bevestiging via de mail en uitleg hoe te betalen. 
Bij annulering 14 dagen voorafgaand aan deze dag ben je het volledige bedrag verschuldigd. 
Je bent welkom vanaf 9:30 voor een kopje thee en iets lekkers vooraf. We beginnen om 10:00 dus wees s.v.p. op tijd. Later nog instromen is vanwege het proces niet mogelijk (om 10:00 sluiten we namelijk de deur). 

Belangrijk om mee te nemen:

  • Warme sokken of sloffen

  • Dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie

  • Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten

  • Flesje water

  • Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

  • POLUCK LUNCH: wat inhoudt dat iedereen iets lekkers meebrengt wat je kan delen, waardoor er een vurige tafel van overvloed ontstaat.

Wees welkom!

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

contact

Diana Bierings

Hagerpad 26

5509 LS, Veldhoven

T.  06 13 25 91 14

info@gentlemiracles.nl