• Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

contact

‚ÄčDiana Bierings

Hagerpad 26

5509 LS, Veldhoven

T.  06 13 25 91 14

info@gentlemiracles.nl

4 handen tempelmassage

Wanneer:    24 januari 2019

Waar:           Gentle Miracles, Hagerpad 26, Veldhoven

Wie:             vrouwen

 

4 handen tempelmassage

Heb je ons gemist op Lorelei en wil je door ons gemasseerd worden?
Eén keer per maand masseren we samen. Op 24 januari gaan we weer een dag samen Godinnen masseren. Laat je door onze 4 handen meenemen op een reis die je ontspanning, openheid, helderheid en inzichten kan geven. Even helemaal laven en je inpluggen op onze baarmoeders, je overgeven aan de liefdevolle aanraking zodat jij mag herinneren hoe vrouwen dit van oudsher met elkaar deden.

4 handen tempelmassage

We krijgen vaak de vraag: 'Wat houdt dat nu precies in, een 4 handen tempelmassage voor vrouwen?' Het is best lastig om echt het bijzondere gevoel te beschrijven wat zo'n massage nu precies inhoud en wat het effect is. We worden zelf keer op keer geraakt door wat er zich in de liefdevolle en zachte aanraking als vanzelf mag ontvouwen bij de vrouwen die gemasseerd worden.Het lichaam geeft zich over, het kan het niet meer volgen, 4 handen die je aanraken. Waardoor je makkelijker bij jezelf kan blijven, je echt de weg naar binnen mag maken in wat daar te voelen en te ervaren is. Er worden herinneringen aangeraakt die soms diep verborgen lagen en/of van heel lang geleden zijn. Het is niet geheel vreemd dat er bij vrouwen herinneringen naar boven komen van tijden waarin wij ons samen in tempels begaven, of in tenten samen kwamen, de manier waarop wij als vrouwen onze wijsheid met elkaar deelden.

Kasmirische positie
We werken in principe op de grond omdat je dan in kasmirische positie gemasseerd kan worden. Dit betekent dat je tussen ons in ligt bij de één met je hoofd bij de ander met je bekken, waardoor er 3 baarmoeders op een rij komen, als het ware word je ingeplugd in een natuurlijke dockingstation waarbij jij je helemaal op mag laden. De massages zijn zacht en liefdevol en kunnen een enorme diepe helende werking hebben.

Een massage die je heel lang bij je zal dragen - dat is iets wat zeker is. Diep dankbaar naar de vrouwen die zich overgeven in onze handen.

Reacties deelnemers
"
Vanuit de behoefte meer aangeraakt te worden, dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid me door 2 vrouwen te laten aanraken: Diana en Katrien.Ik kan deze vrouwen met hun geaarde liefdevolle aanwezigheid en deze vorm van massage, aan eenieder aanraden! r mij meteen een bedding van nabijheid, van me over mogen geven. Ik word niet alleen aangeraakt maar ik maak ook contact met de lichamen van deze betrokken vrouwen en dat voelt heel welkom. De vier handen maken dat ik meer in mijn lijf zak en uit mijn hoofd. Voor mij was deze massage ondersteunend in mijn wens meer in contact met mijn vrouwelijke zachte kracht te zijn. Smaakt absoluut naar meer. Ik kan deze vrouwen met hun geaarde liefdevolle aanwezigheid en deze vorm van massage, aan eenieder aanraden! - Petra

 

"Het is een heerlijke ervaring en het bracht me een diepe verbondenheid met mijn lichaam, mijn thuis. Ik besefte hoe belangrijk het is mijn lichaam te kennen en lief te hebben en volledig te bewonen. Ik heb ervaren hoe het is om buiten mijn lichaam te leven.... Dit vergeet ik nooit meer : dit ben ik en het is zó belangrijk om elk plekje van mijn zelf te voelen, te ervaren, te kennen en lief te hebben. Deze massage helpt daar erg bij!" - Helmy
 

Praktische informatie

  • Deze massage wordt begeleid door Diana en Katrien

  • Aanmelden via info@gentlemiracles.nl

  • Deelname: 1 uur is € 140 ,- / 1,5 uur € 180,-

  • Bij annnulering binnen 48 uur, brengen wij de kosten geheel in rekening.


Wees welkom!