Ademavond

49627738_2002082506574299_2549920898224226304_n-500x500

Wanneer:
19 oktober 2021

Waar:
De Verbindende Factor, Wettenseind 4, Nuenen

Wie:
Vrouwen

Een avond waarin wij ons gaan verbinden met onze pantsers en spanning in ons lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt….je zal patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan transformeren. Een dag van transformatie.. op deze avond zullen we meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen

Op deze avond zal de adem ons leiden in ons lichaam…..zal het onze energie verhogen…..zal het er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam en mogelijk ook schaduwzijdes zullen wakker maken……….en voor alles is hier ruimte en een veilige bedding.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zul je op deze avond nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben…..en als je lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer, je kan er altijd naar terug. (Op deze avond zullen we mogelijk ook werken met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.)

Op deze avond zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf die diepte in ons zelf gaan ervaren… zielsverbinding.

Wat brengt dit jou?
Meer contact met jouw eigen lichaam, een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen en inzicht op hoe jij je verhoudt tot jouw levensenergie/seksuele energie. Na deze dag is jouw levensenergie/seksuele energie verhoogd. Aan jou om hem hierna wakker te houden. Deze dag is namelijk geen quick/fix oplossing maar ik zal jou zeker handvatten aanreiken in hoe je dat kan doen.

Reacties deelnemers
“Ik vond het indrukwekkend hoe je in een uurtje bewust ademen en met ondersteuning van een groep plus de begeleiding heel intens ervaart wat er in je binnenste leeft. Het kunnen fysieke pijnen of emotionele blokkades zijn. Door in het ritme te blijven ademen en te containen blijf je dicht bij jezelf en lossen dingen vanzelf op of worden duidelijk.” – Astrid

Praktische informatie
Deze avond wordt begeleidt door Diana Bierings (trainer emotioneel lichaamswerk en ademtrainer.

Praktische informatie

 • Aanmelden via info@gentlemiracles.nl
 • Deelname kost € 55-,
 • Er zal veel hands on gewerkt kan worden als dit nodig is, dit houdt in dat we jou tijdens de ademceremonie aan zullen raken als dit dienend is aan jou proces dmv de-armouring, energie werk en stemwerk.
 • Vroegboekkorting: als jij je voor xxxx aanmeld betaal je €45,
 • Aanmelding wordt bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag. Je ontvangt van mij een bevestiging via de mail en uitleg hoe te betalen.
 • Bij annulering 14 dagen voorafgaand aan deze dag ben je het volledige bedrag verschuldigd.
 • Je bent welkom vanaf 19:00 uur voor een kopje thee en iets lekkers vooraf. We beginnen om 19:30 uur dus wees s.v.p. op tijd. Later nog instromen is vanwege het proces niet mogelijk (om 19:30 sluiten we namelijk de deur).


Belangrijk om mee te nemen:

 • Warme sokken of sloffen
 • Dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie
 • Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten
 • Flesje water
 • Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

 

Wees welkom!