Breath and sweat your heart open

(vrouwen)

Wanneer:   22 augustus 2020, 10.00 uur

Waar:          Remerstraat, 3130 Begijnendijk, Belgiê

Wie:             vrouwen - max 8 deelnemers

 

Verbonden ademen en vliegen

Welkom op zaterdag 22 augustus voor een ademsessie, een vrouwelijke zweethut met zomerse kruiden en helend water, een aardende bedding en liefdevolle ondersteuning.
Deze dag gaat door vlak na Nieuwe Maan, die in teken staat van de speelse creatiekracht en het authentiek leiderschap van leeuw.


Doorheen het ademen en het zweten, brengen we balans in en rondom ons, vieren we de wijze speelse vrouw in elk van ons en openen we ons hart. De intensief verbonden ademhaling is een prachtige manier om uit je hoofd, en in je lichaam en je gevoel te komen. Het is het mogelijk om dieper te gaan voelen wat er in je leeft. Op deze manier ademen helpt om niet te blijven steken in mentale oplossingen maar om rechtstreeks contact te maken met wat er in je hart leeft.

 

Door de aandacht te leren richten op het hartgebied is het mogelijk om meer ruimte te gaan ervaren en de specifieke waardes die in je hart leven, te gaan voelen. En te gaan leven!

Je gaat ontdekken waar in jou lichaam energie stagneert.

 

Door de inademing aan de uitademing te verbinden in combinatie met bewegen en aanraken, is het mogelijk om blokkades en energie die vast zit vanuit diepere lagen te helen en te transformeren. Jouw lichaam bevat alle antwoorden naar de herinnering van jezelf.

Temazcal (zweethut)

In de temazcal (zweethut naar Latijns-Amerikaanse traditie) geven we ons over aan het vuur, de aarde, het water, de stenen en onze adem. We zinken in ons lichaam en creëren ruimte op alle lagen voor wat er in ons wil leven. We eren ons lichaam, onze vrouwelijke kracht en wijsheid en de overvloed die we in ons dragen, en vertrouwen op de boodschappen die we mogen ontvangen.

Het vuur voor de zweethut maakt integraal deel uit van deze dag en zal al branden tijdens de ademsessie. Deze zweethut is open voor iedereen, ook voor vrouwen in hun moontime. Een geschenk voor jezelf en voor alle lagen van je zijn. Je hoeft geen zweethut ervaring te hebben, in deze hut mogen we in overgave zijn en voelen, onze zintuigen en ons hart openen. .

Na de zweethut sluiten we samen af met een heerlijke potluck en een deelcirkel.

 

Op 22 augustus heb je de mogelijkheid om op een prettige en veilige manier een diepere laag aan te raken

Praktische informatie

 • Deze dag wordt begeleid door Veerle Phara en Diana Bierings (trainer emotioneel lichaamswerk en ademtrainer) 

 • Aanmelden via info@gentlemiracles.nl of veerlephara@templeoftheearth.org

 • Deelname kost € 111,- (incl BTW) voor deze prachtige combi workshop

 • Aanmelding wordt bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag, Je ontvangt van mij een bevestiging via de mail en uitleg hoe te betalen.

 • Bij annulering 14 dagen tot voorafgaand wordt het volledige bedrag teruggeboekt minus € 25,-. Daarna blijf je betalingsplichtig. Wel kan je in overleg iemand anders in jou plaats laten gaan.

 • Er is ruimte voor 8 deelnemers

 • Je neemt je eigen bijdrage mee voor een heerlijke Potluck tafel en wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers er bij

 • Dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie

 • Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten

 • Flesje water

 • Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

Wees welkom!

 

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon

contact

Diana Bierings

Hagerpad 26

5509 LS, Veldhoven

T.  06 13 25 91 14

info@gentlemiracles.nl