• Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon

contact

Diana Bierings

Hagerpad 26

5509 LS, Veldhoven

T.  06 13 25 91 14

info@gentlemiracles.nl

Breathe and sweat your heart open

(vrouwen)

Wanneer:    1 juni 2019, 10.00 - 18.00 uur (ontvangst 09.30 uur)

Waar:           De Verbindende Factor, Wettenseind 4, Nuenen

Wie:             vrouwen

 

Breathe and sweat your heart open 

Welkom op zaterdag 1 juni waarin we je met een ademceremonie, een vrouwelijke zweethut met zomerse kruiden en helend water, en een liefdevolle bedding en ondersteuning, meenemen naar de diepere lagen van jezelf. 

Deze dag gaat door vlak voor Nieuwe Maan, waarin we zowel in de ademsessie als in de zweethut, eerst onze schaduwkant mogen voelen en omhelzen. De ademsessie en de zweethut brengen ons in verbinding met onze gronding, waardoor we ons fundament, onze basis, kunnen helen. Met de nieuwe maan van de zomer vieren we de groeikracht van de natuur en de vruchtbare energie binnen onszelf als vrouw. 

De kracht van Ademen en de Zweethut, is zo helend en brengt balans in en om rondom je. 

 

Ochtend: ademceremonie
In de ademceremonie in de ochtend nemen we je mee in de energie van je hart openen, om daarmee ruimte te maken voor iets nieuws. Dat is het moment om een nieuw zaadje te planten, een zaadje van licht. Door vooraf heel duidelijk een intentie in jou ademsessie te leggen met waar jij jou energie aan wil geven, zul je later merken dat dit zaadje werkelijk uit gaat komen. 
Zo krachtig is jouw intentie, zo krachtig is jouw adem, en zo krachtig is het licht van de maan (ook al geloof je daar niet in). De adem is een prachtige manier om iets wat jou niet meer dient te transformeren naar dat waar jij meer van wil. Waar stroomt jouw hart van over? Waar wil jij meer van? Je zal versteld staan van het effect.

Middag: zweethut
In deze periode van het jaar mogen we ons openen voor de zomer. In de temascal (zweethut naar Latijns-Amerikaanse traditie), nodigen we jullie uit om al wat niet langer dient om volop de zomer te mogen omhelzen, aan de aarde, het water, de stenen en aan onze adem te geven. Ons over te geven aan de elementen, om op alle lagen ruimte te creëren voor wat in ons wil leven en verbinding te maken met ons lichaam en ons hart. 
De natuur is in volle bloei. Alles groeit vruchtbaar. We eren ons lichaam, de oerkracht, wijsheid en de overvloed die we in ons dragen. En vertrouwen op de boodschappen die we mogen ontvangen. 

Het vuur voor de zweethut maakt integraal deel uit van deze dag en zal al branden tijdens de ademsessie. Deze zweethut is open voor iedereen, ook voor vrouwen in hun moontime. Een geschenk voor jezelf en voor alle lagen van je zijn. Je hoeft geen zweethut ervaring te hebben, in deze hut laten we ons meestromen met een zachte kracht en mogen we in vertrouwen Zijn, Voelen, Ruiken, Luisteren en Ervaren. Een uitnodiging om je zintuigen te openen en in je diepe intuïtieve vermogen te zinken. 

Na de zweethut sluiten we samen af met een heerlijke potluck en een deelcirkel. 

 

Op 1 juni heb je weer de mogelijkheid om op een prettige en veilige manier kennis te maken met ademwerk en wat het voor je kan betekenen.

Reacties deelnemers

'In de warme bedding van Diana en team, heb ik een bijzondere ademworkshop mogen ervaren. In de veilige en warme setting bracht de liefdevolle en krachtige begeleiding van Diana me naar meer ruimte en zelfliefde die ik nog niet eerder zo stevig heb ervaren. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren en ik ga de ruimte innemen die ik heb gevoeld. Dit smaakt naar meer.’ - Miriam

 

Praktische informatie

 • Deze avond wordt begeleid door Veerle Phara en Diana Bierings (beide ervaren in het begeleiden van vrouwen met diepgaand helingswerk)

 • Aanmelden via creative2energy@gmail.com of info@gentlemiracles.nl

 • Deelname kost € 85,-.

 • Aanmelding wordt bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag, Je ontvangt van mij een bevestiging via de mail en uitleg hoe te betalen.

 • Bij annulering 14 dagen voorafgaand aan deze avond ben je het volledige bedrag verschuldigd.

 • Je bent welkom vanaf 09:30 voor een kopje thee en iets lekkers vooraf. We beginnen om 10:00 dus wees s.v.p. op tijd, later nog instromen is vanwege het proces niet mogelijk (om 10:00 sluiten we namelijk de deur). 

Belangrijk om mee te nemen:

 • Warme sokken of sloffen (in de yurt is het sowieso warm)

 • Yogamatje, dekentje of plaid voor tijdens de ceremonie

 • Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten (er zijn ook stoeltjes en kussens voorhanden)

 • Flesje water

 • Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

 • Saron en/of handdoek om de zweethut in te gaan

 • Eco shampoo / douchegel

 • Handdoek om je af te drogen na de douche

 • Voor na de zweethut vraag ik jou iets mee te nemen om te kunnen delen voor de Potluck.

Wij zorgen voor thee, koffie, water, versnapering en fruit.

Wees welkom!