Doe een bon kado re-actie

f8560b_edc52a65988a4bf5baf3f7f33c375daf~mv2

Afgelopen maanden deed ik mee met de actie Doe een bon cadeau.. Mensen konden bij mij een bon kopen van 50 euro.. Ik heb daar 45 euro bij gedaan, zodat iemand die hem ontvangt niet hoeft bij te betalen voor een massage bij mij. Deze bonnen zijn bestemd voor mensen in de zorg die tijdens de corona nog een extra tandje hebben moeten bijzetten. De bonnen zijn met een warm hart overgedragen en met een nog warmer hart ontvangen door Astrid Frencken die werkzaam is binnen de zorgorganisatie Oktober. Een organisatie voor verpleeghuis en thuiszorg waarvoor ik zelf 29 jaar heb gewerkt en nu af en toe als zzp-er nog kom. Met dank aan de mensen die een bon kochten bij mij omdat ze een zorgkanjer willen bedanken voor zijn of haar inzet. Astrid zal de bonnen uitdelen binnen Oktober