Doneer een bon

voor een zorgmedewerkerIk kreeg van Miriam Zwaga de uitnodiging of ik mee zou willen doen aan dit initiatief wat in Nijmegen al goed draait en nu ook voor Utrecht en Eindhoven wordt opgezet. 
Het idee is dat we cadeaubonnen gaan verzamelen en uitdelen aan het zorgpersoneel van het Catharinaziekenhuis en het Maxima Medisch Centrum.
 Diverse ondernemingen, denk aan bloemenwinkels, restaurants, cadeauwinkels etc. doen hier aan mee. 

Ik ben daarop een nieuwe tak gestart namelijk een tak in de KEMPEN, alle zorgcentra en thuiszorg die vallen onder de organisatie van Oktober (voorheen RSZK Regionale stichting zorgcentra de kempen) 

Het idee erachter

Het idee is dat je als ‘klant’ uit mijn netwerk een cadeaubon kunt aanschaffen bij mij of een deelnemer naar keuze.
 Deze bonnen worden verzameld door Daphne Engelke (voor de ziekenhuizen in Eindhoven en worden op enig moment (als we weer naar buiten mogen) uitgedeeld bij onze twee grote ziekenhuizen.

Ik, Diana Bierings, verzamel alle bonnen die daarna bestemd zijn voor de zorgmedewerkers in de Kempen (verpleeghuizen en thuiszorg liggend tussen Reusel en Veldhoven).
 Je koopt dus een cadeau voor het zorgpersoneel!

 

Wat betekend dit voor mijn praktijk Gentle Miracles?

Bij mij kan je een cadeaubon aanschaffen voor €50,-. Ik zal daar zelf €45,- bijdoen (totaal €95,-) zodat de ontvanger (een zorgmedewerker) bij mij een massage of andere sessie naar keuze kan boeken.

Jij kan deze bon aanschaffen; bij mij aangeven wat voor lieve tekst je er op wil om deze medewerker te bedanken en ik zorg er dan voor dat zodra de praktijk weer open mag deze bonnen terecht komen bij zorgmedewerkers.

Je kan mij daarvoor mailen info@gentlemiracles.nl schrijf in het onderwerp ik doneer een bon,  je ontvangt dan van mij een factuur.

Op deze manier dragen we zorg voor elkaar, de zorgmedewerker ontvangt een cadeau uit het hart van een ander en diegene die de bon verstrekt (vaak zzp'érs die nu geen inkomen hebben en ook buiten de regels van de minister vallen) hebben daarmee een stukje inkomen.


In dit geval als je de bon bij mij koopt, help je mij ook.

 Iedere ondernemer schrijft zijn of haar netwerk aan en er wordt bekendheid gemaakt voor deze actie via Facebook of Instagram. En dat betekend dat er een enorme variëteit ontstaat aan cadeau’s (massages, sieraden, kleding, manicure, kappers enz enz.

 

Verbonden vanuit mijn hart,

Diana

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

contact

Diana Bierings

Hagerpad 26

5509 LS, Veldhoven

T.  06 13 25 91 14

info@gentlemiracles.nl