Dreamtime Healing (ademdag gemengd)

105571094_3023707781078428_8062104746148783341_n-500x500

Wanneer:
03 december 2023, 10.00 – 17.30 uur

Waar:
De Verbindende Factor, Wettenseind 4, Nuenen

Wie:
Gemengd

Wat brengt het?
Een dag om de dreamtime te gaan verkennen dmv jou eigen adem. Een reis naar jou oorspronkelijke blauwdruk, connectie met jou ziel, thuiskomen.

Op deze dag gaan we de wereld in van Dreamtime. We nemen je mee in lichaamswerk, tension release excercises en psoas release excercises. We doen oefeningen om onze nerves vagus tot rust te brengen, om het lichaam ontvankelijker te maken en te openen we gaan een ademreis maken waarbij ik Diana, jullie laagje voor laagje uitnodig steeds dieper af te dalen in jezelf.

Dit is de wereld van de Dreamtime zoals de Aborignals het noemen: daar waar tijd niet bestaat en alles in een veld van liefde mag ontvouwen. Dit alles in een wakkere staat van bewustzijn zodat je de kadootjes die dat in zich heeft ook werkelijk kan ontvangen en uit mag pakken. Op deze dag zal er anders dan anders dus maar 1 ceremonie zijn waarin we de tijd loslaten.

 • Ik nodig je op deze dag uit de expansie op te zoeken in jouw lijf, op onderzoek en ontdekkingstocht te gaan, voorbij jou demonen/angsten.
 • Ik nodig je uit jezelf te verbinden met al jou lichamen en energie in en om jou heen.
 • Ik nodig je uit om jou spirits uit te nodigen bij jou te zijn en je daar te ondersteunen waar nodig.
  Ik neem je mee in de ademreis en nodig je zacht uit dieper af te dalen, steeds opnieuw.
 • Doordat we tijd en ruimte loslaten ervaar je hoe dun de sluiers tussen de verschillende werelden zijn en dat je door tussendoor kan bewegen, wetende dat jouw lichaam hier is en je daar steeds naar terug komt en mee in verbinding blijft.
 • In de ruimte die ontstaat dmv de adem en bewegen en evt geluid maken ben je instaat in dieper contact te komen met jezelf en de werelden om jou heen. Ook na deze dag werkt dat door en kun je hier naar terug.

Je begint jouw reis mogelijk met vragen/verlangens. Hoe concreter je dat voor jezelf hebt hoe makkelijker je de weg zult vinden naar het antwoord. Ik geloof namelijk dat alle wijsheid al in jou zit. De adem zal je helpen jou weer te HER-INNEREN en je te verbinden met jouw ziel. Ofwel de weg naar jouw oorspronkelijke blauwdruk. Dmv de adem kom je in contact met GOD/Goddelijke/de bron/jou kern – hoe je het ook wilt noemen. Wat ik zelf steeds voel met de adem is dat ik GODS instrument ben en dat ik mij mag overgeven aan de stroom in wat dat dan ook mag zijn.

Na de ceremonie is er wat lekkers te eten voor jou (soep/brood).

Reacties deelnemers
“Ik was erg onder de indruk van de ademdag. Het verbaast me dat het zo diep ging en dat de muziek daarin zo ondersteunend is geweest. Het specifiek aanreiken van emoties heeft me geholpen om daar dieper in de te voelen en los te laten. De muziek en de stem van Peruquois lieten me dieper voelen en hielpen me met uiten van de verschillende gevoelens, alsof haar stem mijn stem hielp om het naar buiten te brengen, ook jouw zachte aanmoediging hielp daarbij. Ik kon beter voelen en contact maken met pijn die is opgeslagen in mijn baarmoeder en door het te uiten heb ik een deel kunnen loslaten.”

Praktische informatie
Deze dag wordt begeleid door Diana Bierings (Ervaren trainer Lichaamswerk en Ademwerk)

 • Aanmelden via info@gentlemiracles.nl
 • Deelname kost € 133,-
 • Vroegboekkorting: als jij je voor 15 oktober 2023 aanmeld betaal je €111,- excl BTW bij een factuur.
 • Aanmelding wordt bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag. Je ontvangt van mij een bevestiging via de mail en uitleg hoe te betalen. Na betaling is jouw plek gereserveerd.
 • I.v.m. een zorgvuldige voorbereiding (jouw reis begint namelijk al bij het moment van aanmelden) ontvang je na aanmelding via email een intakeformulier.
 • Annulering na aanmelding tot 15 november kosteloos met inhouding van €25,- daarna blijf je het volledige bedrag verschuldigd.
 • Heb je vragen omtrent deze dag of over wat ademwerk is en of het iets voor jou is kun je mij ook mailen!


Belangrijk om mee te nemen:

 • Warme sokken of sloffen
 • Dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie
 • Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten
 • Flesje water
 • Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

Wees welkom!