Gastenboek

Sylvia

Awakening Female Body Wisdom (Retraite Portugal)

11 januari 2021

De vrouwenretraite die Diana heeft gehouden in Portugal heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Ik voelde tijdens deze week telkens de uitnodiging om, in zachtheid en overgave, te zakken in mijn lijf en te helen. Dat is zeker gelukt tijdens een intense en helende zweethut, diepgaand ademwerk in combinatie met beweging en aanraking en elkaar masseren. Een fijne afwisseling van proceswerk waarin we ook elkaars bedding waren. Onder magische begeleiding van Diana en assistente voelen en herinneren wat bijvoorbeeld pijn, verdriet of angst met je lichaam heeft gedaan om het vervolgens anders te kunnen gaan doen. Dat in een groep met fijne vrouwen die bereid waren alles aan te kijken en er voor elkaar te zijn.

Daarnaast ook tijd voor ontspanning, sauna, de omgeving verkennen en bezoekjes aan de ruige Portugese kustlijn. Dagelijks starten met Kundalini Yoga van assistente Hanneke bleek een heerlijke manier om mijn lijf wakker te maken en het vegetarische eten was heerlijk voedend.

Bijna een week verblijven op de locatie van Temple of the Earth heeft zeker bijgedragen aan mijn ervaring. Het veld biedt een fijne en aardse bedding aan de yurts waarin we sliepen en het proceswerk verrichtten. De weidsheid van het terrein kun je verder verkennen door je voeten je te laten leiden tijdens een wandeling.

De retraite was erg fijn en diepgaand en ik ben zowel opgeladen als diep (aan)geraakt. Een magische ervaring die ik niet had willen missen en die zeker een tijdje door mag werken in mij.

Robin

Mijn trauma tot release

30 mei 2019

Diana geeft een bedding als moeder aarde, een veilige setting waarin ik mij geheel aan haar kon overgeven om zo tot mijn trauma release te komen. Transformatie met een gentle miracle touch in haar bodywork, een ware Dragon Star.
Chahat Corten

Ademdag was totale overgave aan mijn proces

08 juli 2018

‘De ademdag voor vrouwen (Aanvaarden en Vergeven) bij Diana vond ik fantastisch! Ik voelde me totaal ontspannen in de beding die zij neerlegde. Ik kon me totaal aan mijn proces overgeven. Ik ken Diana al heel wat jaren vanuit een setting waarin ik degene was die de drager van de space was. Toen ik de uitnodiging voor deze dag las, was er gelijk de impuls om deze dag bij Diana te doen. Natuurlijk omdat ik aan een adem-dag toe was, maar een bijkomende kans was ook om haar direct te ervaren in de groei die zo zichtbaar is in haar publicaties op het moment!

Dank je wel Diana voor je prachtige, liefdevolle en vakkundige aanwezigheid in deze dag. Genoten heb ik! Van alles wat er bij mocht ontvouwen, van de prachtige muziek, de warme omgeving, en van jouw aanwezigheid (en die van je assistente).

Anne Marie

Godinnenmassage genieten en ontspannen

01 maart 2017

De Godinnenmassage van Diana is een geschenk aan jezelf. Het gaat om jou. Om jouw lijf, je volledige lijf. Je lijf vertelt je zoveel, maar soms is het zo moeilijk te verstaan wat het zegt. Diana heeft de gave en de vaardigheden om de spanningen in een veilige omgeving los te maken. Spanningen waarvan je niet wist dat ze er zaten. Diana gebruikt allerlei technieken, voelend met haar intuitieve handen wat er op dat moment nodig is.

Gedurende 2 tijdloze uren mag je je overgeven aan de helende handen. Overgave in veiligheid. Genieten en ontspannen. Zonder verwachtingen ervaren wat zich aandient. Loslaten in vertrouwen. Als herboren mag je je weg vervolgen.. De massage zet iets in gang wat nog dagenlang doorwerkt.

Lucienne

Beloning is thuiskomen

01 maart 2017

Gisteren ben ik in Eindhoven geweest, naar een ademsessie onder begeleiding van Diana Bierings. Dit had ik al eens eerder gedaan. Ademen, wie kan het niet.. Maar met zo’n drie kwartier diep inademen en vervolgens loslaten ervaarde ik opnieuw, dat “ik” meer en omvattender was dan “ik” dacht. Emoties kwamen en gingen, waren soms moeilijk te doorstaan, maar de beloning was een soort thuiskomen, daar waar het altijd goed is.
Marc

Koningsmassage helpt me bij persoonlijk pad

01 maart 2017

Kort geleden heb ik bij Diana op te ’tafel’ gelegen voor een Konings massage. Van massage-technieken wist ik (nog) niet veel en de uitleg was helder. Door een bepaalde behandeling van het bindweefsel van de spieren kan/mag tijdens de behandeling informatie loskomen. Zoals we inmiddels weten wordt belangrijke levensinformatie niet alleen opgeslagen in de hersenen maar ook in zo’n beetje alle cellen van je lichaam. Tijdens de massage kwam bij mij daadwerkelijk informatie naar boven en boeiend is dat bij verschillende spanningsgebieden in mijn lijf ook verschillende informatie naar boven kwam waarmee ik op mijn pad van bewuste persoonlijke ontwikkeling verder kan. De liefdevolle behandeling van Diana stelde mij op mijn gemak en tot ontspanning zodat ik vol de behandeling in kon gaan.

Astrid

Ademavond hielp me uit mijn hoofd

01 maart 2017

Op 18 en 19 maart had ik mijn open dagen van mijn bedrijf. De aanloop daar naartoe viel me zwaar. Ik zat alleen maar in mijn hoofd en moest nog aan 1000 en 1 dingen denken. Ik dacht veel aan mijn moeder en vooral het gemis ervan.

Ik koos ervoor naar de ademavond te gaan. Het werd een heftige avond met veel tranen, loslaten en uiteindelijk inzicht en rust.

Die rust en kalmte en vooral weer plezier en genieten nam ik mee mijn open dagen in. Ik heb enorm genoten en was heel dicht bij mezelf. De ademavond bij Diana heeft er zeker toe bijgedragen dat mijn open dagen een feest werden, vooral voor mezelf.

Dank je wel Diana dat je voorstelde om naar de ademavond te komen. Je rust, expertise, goede uitleg, begeleiding en mooie muziek maken deze ademavonden iedere keer weer bijzonder!

Alexandra

Transformational Body Work

12 december 2019

Dit is een reis die je niet zomaar doet. Een reis voor magiërs, sjamanen, tovenaars en iedereen die voorvoelt of weet of al eens heeft ervaren dat het leven vele malen mysterieuzer, complexer, intelligenter en wonderbaarlijker is dan we met ons hoofd kunnen bevatten.​

Ik had een vraag waar ik al twee jaar mee stoeide en waar ik graag antwoord op wilde. Een antwoord dat zich niet laat bedenken, want dan had ik de oplossing allang gevonden.

Diana begeleidt mij. Zij opent je hart en portals gaan open, aanraking en ademhaling is haar medicijn. Medicijnvrouw, sjamane, masseuse, bodyworker, ademcoach en poortwachter. Vol vertrouwen geef ik me over aan haar handen. Ik lig op de massagetafel en voel hoe ze mijn armen aanraakt en beweegt. Ze trekt er aan, ze duwt er aan en zwiept ze heen en weer. Voor ik het weet worden mijn armen vleugels en ik vlieg als vanzelf door de dimensies heen. Mijn reis is begonnen. Elke eenheid van tijd, plaats, vorm en ruimte verdwijnt. Alles bestaat tegelijkertijd. Ik ben voortdurend aan het shape-shiften. Dan weer ben ik een vogel, dan weer vlieg ik mee op de vleugels van een zwarte draak, word ik een blauwachtig vogelreptiel met schubben, een klein oranje draakje, een dinosaurus met dikke pootjes die heerlijk op aarde rondbanjert maar bovenal ben ik een prachtige zeemeermin met een glanzende staart waar ik supertrots op ben en die enorm krachtig voelt. Ik ga door tig geboortekanalen, portals, hoe je het maar noemen wilt. Ik ervaar hoe alles één is. Er is geen tijdsvolgorde. er is geen toeval. Alles hangt met alles samen.​

En Diana is steeds daar. Ik voel mij zo veilig bij haar. Ik zie haar als een koningin bovenop een piramide staan ergens in Egypte met haar ravenzwarte haar. Wat is ze wijs! Wat is ze krachtig. Zes uur lang leidt zij mij door deze reis. Ze masseert me. Diep. In mijn bindweefsel. In mijn spieren. Mijn botten. Celherinneringen worden aangeraakt en komen al shapeshiftend naar me toe. Als beelden in een droom. Een magische droom waarin werkelijk alles mogelijk is. Ze stemt de muziek af met mijn reis. De muziek geeft telkens mijn gemoedstoestand weer. Alles lijkt met elkaar samen te vallen. Ik ben de muziek en de muziek is ik. Ik word de muziek, zing soms heel hard mee, terwijl ik deze nummers echt nog nooit eerder heb gehoord. Ik val van de ene verbazing in de andere en ik voel me euforisch.​

Ik eindig mijn reis op de aarde. Ja dat is wel de plek waar ik nu wezen moet. Wat hou ik van de aarde. Ik hoor de stem van Diana die aangeeft dat we de reis gaan afronden. Echt niet! We zijn net begonnen hoor ik mezelf zeggen. Nou, zegt Diana, het is inmiddels donker buiten, we zijn al een uurtje of 6 bezig! Diana kan toveren. Wat een vakvrouw. Haar rust. Zo aanwezig en toch ook weer helemaal niet. Een baken, dienstbaar, leidend, begrenzend. Geen idee hoe ze het doet, maar ik heb me volledig aan haar over kunnen geven en dat lukt me niet bij iedereen.

En heb ik antwoord op mijn vraag? Ja. Uit een totaal andere hoek als dat je zou verwachten, maar o zo helder. Is deze reis geschikt voor iedereen? Nee. Alleen voor diegenen die bereid zijn om met ogen van verwondering door het leven te reizen en die nergens aan vast willen grijpen. Let it go. Let it flow.

Eveline

Ademsessie zorgde voor omkering in bewustzijnslaag

17 juli 2017

De adem sessie bij Diana vond ik heel bijzonder. Ik ging op reis in het onbekende en nam mijn intentie mee en ging dieper dan ik ken van een gewone therapiesessie of van een ademavond. De reis ging door alle emotielagen heen en nog verder; door mijn angst, naar mijn levenskracht en uiteindelijk kwam ik volledig in het licht terecht. Het was ingrijpend en transformerend. Ik kan het niet goed in woorden vatten maar het was voor mij helend in een diep thema waar ik in vast liep. En het zorgde voor een omkering op een bewustzijns-laag waar ik normaal niet bij kan. Ik voel dat dit nog steeds in mij gaande is en doorwerkt. Ik kon me volledig overgeven aan Diana, ze ging met mij mee als gids, ik voelde dat ik dat kon vertrouwen en dat was heel belangrijk. Alleen zou ik dit niet hebben aangedurfd. Haar intuïtie en wijsheid hebben mij geleid.

Dankjewel Diana!

Marjolijn vd Bersselaar

Ademsessie wordt intense reis

17 juli 2017

Ik verwacht een massage te krijgen maar door het introducerende gesprek bewegen we ons richting een ademsessie. Het wordt een intense reis naar diepliggende bewustzijnslagen.

Middels diverse eenvoudige ademhalingstechnieken begin ik me te ontspannen en verschijnen de eerste beelden en ervaringen. Ik heb het benauwd en merk een weerstand tegen diep inademen op. Er is water om me heen, ergens voor me zijn op afstand een man en een vrouw en dicht bij me is een dolfijnachtige energie die me geruststelt. Hoe kan ik ademhalen onder water? Voorzichtig krijg ik de techniek te pakken en voel ik ook het verlangen om diep te ademen in dit (vrucht)water. Het voelt als het incarneren van mijn ziel in mijn huidige leven.

Via de intensieve doorgaande ademhaling zak ik weg in een diepere laag. Ik neem mezelf waar liggend in een scarcofaag in Egypte. Ik ben niet dood maar onderga een inwijdingsproces. Mijn schedel opent zich en ik treedt uit en ervaar een enorm ruim bewustzijn. Oude kennis over geometrische vormen en universele wetten worden toegankelijk voor me.

Dan komt er een enorm verdriet naar boven als ik de volgende beelden krijg: twee paarden, een witte en een bruine. Er is een man bij ze waarvan ik in een vorig leven in een homofiele relatie ontzettend veel gehouden heb. Onze relatie is bruusk afgebroken doordat we verraden zijn, onze paarden zijn gedood zodat we elkaar niet meer konden ontmoeten. Dit alles heeft een flinke liefdeswond veroorzaakt die in mijn huidige leven nog behoorlijk belastend was. Diana nodigt me uit om er bij te blijven, te blijven ademen en nieuwsgierig te zijn naar wat zich aandient. Ze begeleidt mijn ademhaling door zelf mee te ademen en me af en toe aan te raken. Zo kan ik bij de beelden en de emoties blijven eb ben ik eindelijk in staat om de pijn helemaal te doorvoelen. De pijn verzacht daardoor en de ervaring krijgt haar plek. Rust!! Deze geliefde is blijvend bij me in een andere dimensie en zijn witte paard laat me een enorme ruimte en vrijheid ervaren. Ze zijn mijn begeleiders op trancereizen naar andere werelden.

Mijn lichaam ontspant zich en voelt ruim en vrij aan. Mijn ademhaling heeft zich verdiept tot in mijn benen. Alleen mijn voeten doen nog niet mee en voelen verdooft en zwaar aan. Ik deel het met Diana en ze begint krachtig mijn voeten te masseren. Oh, wat is dat pijnlijk!!

Dan neem ik mezelf waar als Jezus hangend aan het kruis. Ik voel de wonden in mijn voeten en handen, ik voel de vernedering, het verraad, de chaos in mij en mijn verlatenheid. Beneden aan mijn voeten zijn Maria en Maria Magdalena. Ik doorleef alles en na verloop van tijd komt er een grote rust over me en kan ik me overgeven aan mijn lot en me toevertrouwen aan de wil van God. Ik kan daarna een ieder vergeven die deel is geweest van mijn lijdensweg. Ik geef me over en sterf.

Ik wordt daarna liefdevol van het kruis gehaald en verzorgd door de twee vrouwen die steeds bij me gebleven zijn. Ze leggen me in mijn graf en ik sterf volledig af aan dit leven en dit lichaam om in een andere dimensie te kunnen herrijzen. Daarna sta ik voor mijn grootste Geliefde God. Dan verschijnt de gestalte van Jezus voor me terwijl ikzelf ook nog jezus ben. Hij laat me zien dat we elkaars gelijken zijn door een spiegel voor me te zijn. Dan besef ik me dat dit weten de inwijding is die ik aan het ondergaan was in de scarcofaag. Het is nu verankert in mijn bewustzijn en ik mag er nog meer naar gaan leven (Christusbewustzijn).

(Deze winter heb ik een lange tekst over de vijf liefdeswonden van Jezus vertaalt uit het Engels. Ik ben er drie weken mee bezig geweest en het heeft diepe indruk op me gemaakt. Het heeft kennelijk nog veel meer aangeraakt dan waarvan ik me bewust was).

Ik beland weer in de scarcofaag en Diana begeleidt me naar wakker worden en terugkeren naar een helder en stevig aanwezig zijn in mijn huidige leven en lichaam.

De sessie heeft me geholpen om oude hartepijn eindelijk toe te kunnen laten en haar helemaal te durven voelen. De ruimte die ik altijd vrij liet tussen mijn partner en mij om plaats te laten voor mijn vroegere minnar is niet mee nodig. Ik kan me dieper met hem verbinden en ik heb niet meer het idee dat er iemand anders op me wacht. Ook het weten dat de vereenzelviging met Jezus me heeft gebracht zal nog wel verder uitwerken in mijn leven. Wonderbaarlijk hoe ogenschijnlijk eenvoudige ademhalingsoefeningen zo’n enorme uitwerking hebben. Dank voor de warme, integere en professionele begeleiding!!

Marieke

Je raakt mijn zachte kant

1 maart 2017

Je brengt me altijd in aanraking met mijn zachte kant. Als ik snel wil, breng jij me terug bij het langzame deel in mij dat (nog) niet sneller gaat en waar ik juist de aandacht op mag vestigen. Geduld, zachtheid en kracht. Je nodigt me uit om verder te kijken en terug te gaan naar waar het om gaat. Om steeds terug te gaan naar het voelen en terug te gaan naar de essentie. En dat dat ook mag ik mag in kleine stapjes en dat die juist groot(s) zijn.

Ook nodig je me steeds meer uit om te kijken naar mijn vrouwelijke kant. Naar wat mag daarin gezien worden, wat mag daarin losgelaten worden. Door naar binnen te gaan, ontplooid zich ook wat je in de wereld mag zetten. Door dat bij jou te zien, maakt me nieuwsgierig naar wat er bij mezelf naar boven mag en zal komen. Door met jou in verbinding te gaan weerspiegelen de kwaliteiten en kan ik met liefde en geduld weer verder gaan op mijn eigen pad.