vrouwenfestival lorelei

Wanneer:    Lorelei 1: 21 t/m 23 augustus 2018

                      Lorelei 2: 24 t/m 26 augustus 2018

Waar:           Zeewolde

Workshops ademwerk

Ademwerk is een prachtige manier om uit je hoofd in je lichaam en je gevoel te komen. Middels een speciale ademtechniek (intensief en verbonden ademhaling) is het mogelijk om dieper te gaan voelen wat er in je leeft. Op deze manier ademen helpt om niet te blijven steken in mentale oplossingen, maar om rechtstreeks contact te maken met wat er in je hart leeft. Door de aandacht te leren richten op het hartgebied is het mogelijk om meer ruimte te gaan ervaren en de specifieke waardes die in een vrouwenhart leven, te gaan voelen. En te gaan leven!

Individuele sessie ademwerk, massage of 4 handen massage

Naast dat ik workshops Ademwerk geef tijdens het festival, kun je ook een afspraak maken voor een individuele sessie ademwerk of massage.

Wat bijzonder en uniek is, is dat ik samen met Katrien Fornoville 4 handen massages geef.

Meer informatie

Je kunt je inschrijven voor één festival. Op www.loreleifestival.nl vind je alle informatie!

Over lorelei:

Stel je voor: een mooie plek in de natuur, 500 prachtige vrouwen, 80 inspirerende workshops. Verleidelijke hebbedingetjes in bontgekleurde marktkramen, twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn. Kortom, een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren.

 

Drie dagen helemaal voor jou, om jezelf op te laden te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en alles te mogen

Wees welkom!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

contact

Diana Bierings

Hagerpad 26

5509 LS, Veldhoven

T.  06 13 25 91 14

info@gentlemiracles.nl