Mystieke Draken Reis (voor vrouwen)

427805524_7164904820292016_3740585215284176635_n

Wanneer:
12 – 15 september 2024

Waar:
Eco-community Vlierhof, Kleverstasse in Kleve

Wie:
Vrouwen

Draken zijn onze bondgenoten. Ze helpen ons bij het transformeren van stagnatie naar nieuw potentieel. 2024 is het jaar van de draak. Het jaar waarin we nog meer worden uitgenodigd onze niet dienende geloofssystemen los te laten en steeds meer het levende licht te Zijn.
 
Draken zijn magische multitaskers die kunnen zwemmen, vliegen en de aarde bewandelen. Ze zorgen voor bescherming, veiligheid, gerechtigheid en vrede. En wat voor dit jaar heel belangrijk is; ze zetten hun vuurkracht in om onrecht in oude structuren te laten oplichten, zodat die zichtbaar wordt en getransformeerd of geneutraliseerd kan worden. Zowel in ons als buiten ons.
 
Het element hout, dat staat voor groei, expansie en nieuw begin is de kwaliteit van de drakenenergie van dit jaar. Daarnaast leven we in een 8 jaar. Een liggende 8 = de lemniscaat. Het symbool van de stromende eenheid en balans. In het midden van de lemniscaat zit het stralende licht van ons hart.
 
Wij geloven dat Drakenmagie bestaat en leven al jaren met de kwaliteit en hulp van de draken. Draken staan ons graag ten dienste en ze werken samen met andere natuurwezens. Ze staan te trappelen om ook met ons samen te werken en dienend te zijn aan het grote aardse en innerlijke transformatieproces.
 
Draken helpen je bij het transformeren van dat wat nog in het donker staat naar het licht te begeleiden. Denk b.v. aan onze schaduw, belemmerende patronen, jezelf klein houden, niet geaard zijn, laag zelfbeeld, schaamte, schuld, je kracht ondermijnen, laten leiden door angst en dat wat nog niet bewust is.
 
Wij ervaren de draken als heel krachtig. Ze worden vaak geassocieerd met geluk en bescherming tegen het kwade. Ook al zijn ze ooit in een negatief daglicht gezet, wat maakte dat ze zich terug hebben getrokken, zijn ze nu in groten getale aanwezig en maken graag contact met ons.
 
Draken helpen je jouw innerlijke ruwe diamant te schuren zodat ze vanuit een stralend lichthart naar buiten kan stromen.
Het is de uitnodiging om vol te stralen en dimmen achter te laten in het verleden. Draken zijn liefdevol, zullen zich nooit opdringen en wachten op jouw uitnodiging, jouw specifieke vraag om hulp of leiding waar je het zelf even niet weet/kan.
Alleen al door een draak te visualiseren kun je de kracht voelen die ze belichamen en eigenlijk zijn ze onze spiegel naar onze eigen innerlijke kracht. Een kracht die we ons steeds meer bewust worden en oh zo graag in willen staan.
 
Deze 4-daagse gaat over het bevrijden van die kracht. Haar ontdoen van de ketenen van de denkbeeldige ketting die we soms ervaren waardoor we het gevoel hebben dat we niet
Vooruitkomen of ergens in blijven hangen.
 
Terug naar onze innerlijke balans, geankerd in de aarde in contact met ons oneindig rijke creatiepotentieel. Zo kunnen we mee gaan manifesteren voor het hoogste goed van al wat leeft.
Draken zijn Liefde. Zo toegewijd en altijd bereid. De vraag is:” Ben jij bereid contact te maken met deze krachtige wezens ten dienste van jezelf om ze vervolgens nooit meer te verlaten en als een liefdevolle bondgenoot je pad te laten verlichten”?
 
Als jouw antwoord ja is op deze vraag dan nodigen Diana en ik je van harte uit met ons en de draken op reis te gaan en de wereld van MAGIE weer te gaan ontdekken/her-ontdekken.
Samen maken we er een heus drakenfeest van om nooit meer te vergeten. Welkom!!!
 
Wat brengen we onder de aandacht:
 • De draken en hun kwaliteiten. Aardse draken en kosmische draken.
 • Schaduwwerk om toegang te krijgen tot onze krachtige creatie energie
 • Ademsessie om vrij te maken, zodat we vrijer door het leven bewegen
 • Cacao en blauwe lotus ceremonie om het hart verder te openen.
 • Hoe maak je contact met de kracht in jezelf
 • Onderkennen dat angst vaak een slechte raadgever is. Wat zou liefde doen?

 

Wat brengt deze retraite jou:
 • Jij hebt weer kunnen voelen dat MAGIE bestaat.
 • Jij bent meer in verbinding met jouw lichaam, jouw kracht en potentieel.
 • Jij hebt de kracht en kwaliteiten van Draak in jezelf weer ontmoet en hun liefdevolle ondersteuning gevoeld.
 • Jij hebt geleerd hoe je contact kunt maken met jouw persoonlijke draak(en)
 • Verdieping in de drakenwereld doordat we al onze draken met elkaar samenbrengen

 

Praktische informatie

 • Aanmelden bij contact@hetpotentieel.nl
 • Deelname kost € 999,-
 • Vroegboekkorting: als jij je voor 1 juni aanmeld betaal je €888,-.
 • Inclusief veelal biologische en vegetarische maaltijden, je 2- persoons slaapkamer en de inhoud van de retreat.
 • Je plek is verzekerd na de aanbetaling van € 250,-. Restantbedrag betalen voor 15 augustus. Betaal je alles in een keer dan krijg je een korting van € 15,-
 • Er bestaat de mogelijkheid om een kamer voor jezelf te boeken tegen een meerprijs van € 20,- per nacht.
 • Beddengoed en handdoeken neem je zelf mee. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. Tegen een betaling van € 10,- heb je de mogelijkheid dit pakket van de locatie te huren voor de 4 dagen.
 • Gelieve bij aanmelding al je wensen kenbaar maken. (slaapplek, lakenpakket, dieetwensen en facturering).
 • Boek op tijd als je zeker wilt zijn van je alleen slaapplek. Mocht je een zakelijke factuur wensen dan voegen we btw toe.

 

Wees welkom!