Belichaam de Draak in Jou (voor vrouwen)

427805524_7164904820292016_3740585215284176635_n

Wanneer:
12 – 15 september 2024

Waar:
Eco-community Vlierhof, Kleverstasse in Kleve

Wie:
Vrouwen

2024 is het jaar van de draak. ( volgens de Chinese “astrologie”).

In deze reis nemen we jou graag mee in onze verbinding met het Drakenveld zodat jij daarin jouw persoonlijke draak kunt gaan ontmoeten.

Alleen al door een draak te visualiseren kun je de kracht voelen die ze belichamen en eigenlijk zijn ze onze spiegel naar onze eigen innerlijke kracht.  Een kracht die we ons steeds meer bewust worden en oh zo graag willen belichamen. Deze 4-daagse gaat over het vrij maken van jouw kracht.

Behalve dat we werken met de draken energie en de draken tot ons zullen laten komen, nemen wij jou mee op een reis waarin je deze vurige, soms stille en ook liefdevolle energie gaat exploreren en in jezelf gaat aanwakkeren. We helpen jou met deze energie de vertaalslag te maken in jezelf.

Vaak zijn we in eerste instantie bang van deze krachtige energie, logisch als je bedenkt dat we in het verleden daarop o.a. verkettert zijn of op brandstapels gezet.

Deze herinneringen leven nog voort in onze cellen wat een onbewust/bewust inhouden en angst tot gevolg kan hebben.

De tijd waarin we nu leven, vraagt van ons deze energie weer in beweging te brengen en te leven. Zo kan de mannelijke en vrouwelijke energie in balans komen en kunnen je nog meer bijdragen aan jouw innerlijke vrede en vrede op aarde.

Door de werkvormen die wij gebruiken ga je stapsgewijs meer voelen, in beweging komen, releasen, spelen en ontdekken. Doordat er meer expansie in je lichaam komt, zal er meer ontspanning komen en ruimte voor genieten, vooral heel veel genieten.

Wanneer de energie van draak weer door jou heen mag gaan, voel je liefde, kracht en geaardheid. Een stevige basis om jouw licht in de wereld te zetten.

Wij bieden graag ruimte om jou in contact te laten komen met deze bijzondere drakenenergie.

Draken zijn hele krachtige lichtbrengers die beschermend, liefdevol, oordeelloos en vredig zijn.

Zij staan ons graag ten dienste en wij hebben het gevoel dat ze er meer en meer voor kiezen om hun oude wijsheid met ons te delen. Het zijn wegwijzers en laten ons met krachtige signalen zien waar en hoe we ons pad kunnen vervolgen. Ze versterken je intuïtie en contact met de ongeziene wereld waar zij verblijven.

Draken helpen je bij het transformeren van dat wat nog in het donker staat naar het licht te begeleiden. Denk b.v. aan onze schaduwkanten, belemmerende patronen, jezelf klein houden, niet geaard zijn, laag zelfbeeld, schaamte, schuld, laten leiden door angst etc.

Draken zijn liefdevol, zullen zich nooit opdringen en wachten op jouw uitnodiging, jouw specifieke vraag om hulp of leiding waar je het zelf even niet weet/kan.

Draken zijn Liefde. Zo toegewijd en altijd bereid. De vraag is:” Ben jij bereid contact te maken met deze krachtige wezens ten dienste van jezelf?

Als jouw antwoord ja is op deze vraag dan nodigen Diana en ik je van harte uit met ons en de draken op reis te gaan en de wereld van MAGIE te gaan ontdekken.

Samen maken we er een heus drakenfeest van om nooit meer te vergeten. Welkom!!!

Wat brengen we onder de aandacht:

 • Schaduwwerk om meer toegang te krijgen tot onze krachtige creatie energie
 • Ademsessie om vrij te maken, zodat we vrijer door het leven bewegen
 • Cacao en blauwe lotus ceremonie om het hart verder te openen.
 • Hoe maak je contact met de kracht in jezelf
 • Onderkennen dat angst vaak een slechte raadgever is. Wat zou liefde doen?
 • De draken en hun kwaliteiten.
 • Contact met de draak(en) die jou ten dienste staat
 
Wat brengt deze retraite jou:
 • Jij hebt weer kunnen voelen dat MAGIE bestaat.
 • Jij bent meer in verbinding met jouw lichaam, jouw kracht en potentieel.
 • Jij hebt de kracht en kwaliteiten van Draak in jezelf weer ontmoet en hun liefdevolle zijn jou daarbij tot steun kan zijn.
 • Jij hebt geleerd hoe je contact kunt maken met jouw persoonlijke draak(en)
 • Verdieping en bekrachtiging van jezelf.

 

Praktische informatie

 • Aanmelden bij contact@hetpotentieel.nl
 • Deelname kost € 999,-
 • Vroegboekkorting: als jij je voor 1 juni aanmeld betaal je €888,-.
 • Inclusief veelal biologische en vegetarische maaltijden, je 2- persoons slaapkamer en de inhoud van de retreat.
 • Je plek is verzekerd na de aanbetaling van € 250,-. Restantbedrag betalen voor 15 augustus. Betaal je alles in een keer dan krijg je een korting van € 15,-
 • Er bestaat de mogelijkheid om een kamer voor jezelf te boeken tegen een meerprijs van € 20,- per nacht.
 • Beddengoed en handdoeken neem je zelf mee. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. Tegen een betaling van € 10,- heb je de mogelijkheid dit pakket van de locatie te huren voor de 4 dagen. Gelieve bij aanmelding al je wensen kenbaar maken. (slaaplek, lakenpakket, dieetwensen en facturering).
 • Boek op tijd als je zeker wilt zijn van je alleen slaapplek. Mocht je een zakelijke factuur wensen dan voegen we btw toe. Aanmelden bij contact@hetpotentieel.nl
 • Mocht je een van ons willen spreken om je evt. vragen te overleggen, mail ons dan; info@gentlemiracles.nl of corine@hetpotentieel.nl

 

Wees welkom!

 

Wat vrouwen deelden over ons vorige weekend:

Het was een heel fijn weekend vol met me time met de sisters, inzichten en heerlijk dicht bij mijn gevoel kunnen zijn. Het eten was fantastisch en Diana en Corine zijn 2 toppers met veel ervaring en kennis waar ik nog veel van kan leren. Mijn dank is groot voor het fijne weekend. Ankie

Ontzettend veel aan gehad dit weekend, echt meer in mijn lichaam gezakt. M’n intentie was mijn waarheid spreken. Ik Spreek me nu meer uit en dat geeft ook meer confrontatie. Best lastig, maar ook trots dat ik me laat horen. Dankjewel Corine en Diana voor jullie liefdevolle en professionele begeleiding en natuurlijk het heerlijke eten. Joke