• Diana Bierings

Doe een bon kado re-actieAfgelopen maanden deed ik mee met de actie Doe een bon cadeau.. Mensen konden bij mij een bon kopen van 50 euro.. Ik heb daar 45 euro bij gedaan, zodat iemand die hem ontvangt niet hoeft bij te betalen voor een massage bij mij. Deze bonnen zijn bestemd voor mensen in de zorg die tijdens de corona nog een extra tandje hebben moeten bijzetten. De bonnen zijn met een warm hart overgedragen en met een nog warmer hart ontvangen door Astrid Frencken die werkzaam is binnen de zorgorganisatie Oktober. Een organisatie voor verpleeghuis en thuiszorg waarvoor ik zelf 29 jaar heb gewerkt en nu af en toe als zzp-er nog kom. Met dank aan de mensen die een bon kochten bij mij omdat ze een zorgkanjer willen bedanken voor zijn of haar inzet. Astrid zal de bonnen uitdelen binnen Oktober

11 keer bekeken0 reacties
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

contact

Diana Bierings

Hagerpad 26

5509 LS, Veldhoven

T.  06 13 25 91 14

info@gentlemiracles.nl