Transformational Sjamanic Breathwork (dag) – UITGESTELD

56119826_2121589227956959_8110725222266568704_n-500x500

Wanneer:
19 september 2021

Waar:
De Verbindende Factor, Wettenseind 4, Nuenen

Wie:
Vrouwen

Een avond waarin wij ons gaan verbinden met onze pantsers en spanning in ons lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt….je zal patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan transformeren. Een dag van transformatie.. op deze avond zullen we meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen 

​Op deze avond zal de adem ons leiden in ons lichaam…..zal het onze energie verhogen…..zal het er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam en mogelijk ook schaduwzijdes zullen wakker maken……….en voor alles is hier ruimte en een veilige bedding.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zul je op deze avond nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben…..en als je lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer, je kan er altijd naar terug. (Op deze avond zullen we mogelijk ook werken met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.)

Op 24 januari 2020 zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf die diepte in ons zelf gaan ervaren… zielsverbinding. 

Wat brengt dit jou?
meer contact met jou eigen lichaam , een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen, inzicht op hoe jij je verhoudt tot jou levensenergie/seksuele energie, na deze avond is jou levensenergie/seksuele energie verhoogd, belangrijk aan jou om hem hierna wakker te houden, deze avond is namelijk geen Quick/fix oplossing…..ik zal jou zeker handvatten aanreiken in hoe je dat kan doen.

Reacties deelnemers
“Ik vond het indrukwekkend hoe je in een uurtje bewust ademen en met ondersteuning van een groep plus de begeleiding heel intens ervaart wat er in je binnenste leeft. Het kunnen fysieke pijnen of emotionele blokkades zijn. Door in het ritme te blijven ademen en te containen blijf je dicht bij jezelf en lossen dingen vanzelf op of worden duidelijk.” – Astrid

Praktische informatie
Deze avond wordt begeleidt door Diana Bierings (trainer emotioneel lichaamswerk en ademtrainer.

Aanmelden via info@gentlemiracles.nl
Deelname kost € 55-, er zal veel hands on gewerkt kan worden als dit nodig is, dit houdt in dat we jou tijdens de ademceremonie aan zullen raken als dit dienend is aan jou proces dmv de-armouring, energie werk en stemwerk. Vroegboekkorting: als jij je voor 15 december 2019 aanmeld betaal je 45 euro 

Aanmelding wordt bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag, Je ontvangt van mij een bevestiging via de mail en uitleg hoe te betalen. 
Bij annulering 14 dagen voorafgaand aan deze dag ben je het volledige bedrag verschuldigd. 
Je bent welkom vanaf 19:00 voor een kopje thee en iets lekkers vooraf. We beginnen om 19:30 dus wees s.v.p. op tijd. Later nog instromen is vanwege het proces niet mogelijk (om 19:30 sluiten we namelijk de deur). 

Belangrijk om mee te nemen:

  • Warme sokken of sloffen
  • Dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie
  • Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten
  • Flesje water
  • Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

 

Wees welkom!