Wat mijn werk inhoudt

rhett-wesley-NQexDDK9P9w-unsplash

Mijn woorden vloeien:

Omschrijven wat je werk precies inhoudt is soms best lastig. Als ik dan weer zelf op een tafel heb gelegen en de reis in mezelf kan voelen dan komen de woorden hiervoor weer. Ik ontmoet jou van hart tot hart en net als de mannen vroeger die uit de oorlog kwamen zich lieten aanraken in de tempels door de priesteressen zodat zij de oorlog uit hun kon masseren, zo haal ik de oorlog uit jou. Samen voelen en ontmoeten in alles wat zich aandient en vrijgemaakt wil worden. En ik zeg altijd ik vind niets gek. Dat wat jij ziet of ervaart of tot expressie brengt is hoe het leeft in jou en het is prachtig als dat naar buiten mag komen in een veilige bedding waarbij de ander blijft, je uitnodigt erbij te blijven…..nog dieper te gaan……te ontspannen……je over te geven……

Soms is het pijn of angst wat je tegen komt en een paar seconden daarna is er een heel fijn gevoel een golf van liefde, sensaties die zinderend en prikkelend zijn, soms vertaalt zich dat in beelden en als je dat reizen in jezelf met beelden nog niet zo goed kent het denk je misschien dit vertel ik maar niet, maar echt niets is mij gek, het is een vertaling van jou energie…….van dat wat je hebt meegemaakt ooit….of naar verlangt…….en al werk ik veel met allerlei methodes en massage technieken…….je kan mijn sessies geen massage noemen……..het zijn reizen in jezelf waarin jij jezelf opnieuw mag gaan ontdekken en beleven……waarbij ik je uitnodig ook net buiten je comfortzone te gaan…….daar begint het leven pas.

Ik werk veel met mensen met trauma, maar dat betekend niet dat je iets traumatisch mee moet hebben gemaakt om bij mij te komen (al ben ik wel van mening dat iedere mens iets van trauma oploopt in het leven, trauma is een breed begrip)…….je kan ook een verlangen hebben iets te willen onderzoeken in jezelf…..patronen helder te krijgen……je wil meer leren voelen…….je lijf gaan leren kennen.

Omdat de Adem echt mijn medicijn is zal je ervaren tijdens mijn sessies dat je mogelijk in een soort van trans raakt, sluiers tussen anderen werelden worden dunner en openen zich voor jou als je hart zich opent. Het heeft ook vaak iets magisch als dat gebeurd. Als jij je wil openen voor de wereld van magie…….de magie in jou..…….en als jij het geschreven boek bent dan openen we samen het boek en halen we de de informatie op die tussen de regeltjes door te lezen zijn……niet voor iedereen maar wel voor jou als je wil……..ik neem je zielsgraag mee.

 

Voor meer info neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te kijken of mijn manier van werken bij jou aansluit.