Tarieven

Duur: 1,5 tot 2 uur
Prijs: € 177,-

Duur: 2,5 tot 3 uur
Prijs: € 266,-​

Duur: 6 tot 8 uur
Prijs: € 555,-

Iedere persoon en dus ook iedere sessie is anders. Vandaar dat de tarieven verschillen. Dit wordt vooraf kortgesloten.

​Annuleringsvoorwaarden >

Ik nodig jou uit om via jouw lichaam tot je kern te komen. Jouw lichaam is de ingang, daar stem ik mij op af. Dat kan door middel van ademwerk of massage, maar ook aanraken, contact maken, traumawerk, coaching, focussen of emotioneel lichaamswerk. Alles is los van elkaar te in te zetten en in volledige sessies te doen, maar soms is een combinatie beter. Al deze technieken worden hier kort uitgelegd.

Ademwerk

Ik werk met de intensieve verbonden ademhaling. De meeste mensen gebruiken maar 30% van hun longinhoud, dat betekent dat we dus niet optimaal gebruik maken van onze ademhaling.​

Ons lichaam vraagt wel om zuurstof. Ademen is leven namelijk, hoe meer je ademhaalt hoe intenser je leven zal zijn. Je ademhaling kan een sleutel zijn tot heling, meer gezondheid en bewustzijn, het geeft je meer vitaliteit en energie en het vermindert stress en spanning op fysiek niveau, mentaal gezien kan je meer openheid, ruimte en stilte ervaren. Ademwerk kan erg ondersteunend zijn aan jouw persoonlijke ontwikkeling en welke volgende stap logisch is voor jou.

Duur:
120 minuten

Emotioneel Lichaamswerk

Emotioneel lichaamswerk is een methode om meer in contact te komen met jouw eigen levensenergie, jouw eigen bron, jouw lichaam bevat alle informatie en alle antwoorden. In een sessie kijken we samen wat voor jou de beste ingang is, d.m.v .lichaamsgerichte oefeningen vinden we dan samen een weg naar de informatie die opgeslagen ligt in jouw lichaam……en zal zich dit gaan vertalen en tot uiting komen.

Jouw natuurlijke stroom kan in je leven gaan stagneren door verschillende oorzaken en op verschillende gebieden. Op lichamelijk vlak uit zich dit vaak in spanning in je spieren, minder energie hebben, op emotioneel vlak kan dit leiden tot vervlakking van je gevoelsleven, disbalans in draagkracht en draaglast, piekeren, beperkende overtuigingen, depressie en andere psychische klachten.

Als je levensenergie voor langere tijd geremd of beperkt wordt (en dit gebeurt vaak onbewust) kan dit leiden tot fysieke en of emotionele klachten.

Lomi Lomi Massage

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii,van generatie op generatie wordt deze massage overgedragen en ik snap ook wel waarom. Het is sjamnistisch bodywork en door de lange strijkingen en zachte en herhaaldelijke bewegingen ga je op reis…….op reis om weer thuis te komen…..je ziel komt thuis….het is een ervaring van eenzijn met alles…..soms een gevoel van oplossen in het niets…….het brengt de levensenergie en levens adem in beweging….in vrije stroom. Een massage die enorme indruk op jou achter laat…..je hebt een leven voor lomi lomi……..en een leven na lomi lomi……ik neem je zielsgraag mee op deze reis van de ziel.

Duur:
1,5 a 2 uur

Trauma werk sessie

Na een eerste intakegesprek kijken wij samen welke methode of werkwijze het beste bij jou aansluit. Soms kan dat coaching zijn, een andere keer is dat via massage. En alle combinaties zijn mogelijk tijdens één sessie.

Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van trauma en heling. Met name seksueel misbruik is een belangrijk aandachtsveld voor mij. Ik ben ruim 5 jaar als voorlichter werkzaam geweest bij de VSK landelijke vereniging tegen seksuele kindermishandeling.

Duur:
75 of 120 minuten

Coaching

We zullen er niet onderuit komen dat praten soms nodig is om zaken duidelijk te krijgen, en ook tijdens coachgesprekken zal ik proberen aanspraak te doen op jouw lichaam. Het lichaam heeft namelijk alle antwoorden al in zich. Samen kijken wij in een coachgesprek hoe wij hier het beste toegang toe krijgen.

Duur:
75 minuten

myo fascia energetic release (mer)

MER is een methode om spanning die zich heeft vast gezet in het fascia te releasen, spanning die we dagelijks opbouwen in ons leven. Fascia is een draderig en vliesachtig weefsel wat in ons hele lichaam zich bevind, het omhult je spieren, loopt om en door je organen en het houdt ons lichaam bij elkaar. In 2 a 3 sessies is het al goed mogelijk om pijn vrij te zijn, klachten die al lang spelen en die meer een chronisch verhaal zijn geworden zullen meer behandelingen nodig hebben. MER is geen fijne ontspanningsmassage, het is er op gericht jouw spier en bindweefsel in goede conditie te brengen.

Duur:
90 minuten

Godinnen Massage

In de godinnenmassage mag jij je als vrouw weer helemaal verbinden met jouw essentie, wie jij bent. Alles wat zich aan wil dienen mag er zijn en kunnen we gebruiken in de massage.​

Vooraf hebben we een kort gesprek om te kijken waar je zit en wat een thema op dat moment in je leven is, evt. wensen die je hebt voor in de massage kan je dan aangeven, ik zal mij helemaal afstemmen op jou. Als je wilt kun je een godinnenkaart trekken.

Door de verschillende massagetechnieken die ik gebruik en de afwisseling hierin mag jij je hoofd even helemaal leeg maken en mag jij je overgeven aan een diepe ontspanning.

Eventuele blokkades die we tegen komen, kunnen we gebruiken om meer verdieping te geven aan de massage en het proces in jou zodat er heling mag plaatsvinden.

De godinnenmassage is even helemaal jouw moment, helemaal aandacht en tijd voor jou, waarin je helemaal gezien mag worden in je vrouw zijn, je gaat op reis………een reis die ook na de massage nog enige tijd door kan werken.

Zo kan je gaan ervaren dat je meer aanwezig bent daarna in je lichaam, je tot inzichten komt en oude pijnen zich hebben mogen oplossen, waardoor je meer mag ontspannen en zijn. Je krijgt weer contact met het houden van jezelf en wat voor prachtig lichaam je hebt en dat je daarvan kan en mag genieten.

Optionele uitbreiding: Yoni massage

Tijdens de Yoni massage gaan we samen op ontdekkingstocht wat het gebied van jouw bekken aangaat. Een gebied waar wij als vrouw vaak veel pijn, angst, schaamte, verdriet op hebben zitten, een plek die we vaak verstoppen en onderwaarderen. Heel graag wil ik jou weer laten ervaren en in ere herstellen van jouw eigen vrouwelijke tempel. Alles wat hierin vrij wil komen is welkom en mag ontspannen en helen, zodat jij weer mag gaan stralen.

Duur:
120 minuten

Incl. Yoni massage:
140 minuten

Massage op maat

Vanuit alle techieken die ik kan gebruiken bepalen jij en ik samen hoe jouw massage er uit mag zien, vanuit wat jij mij aangeeft kan ik jou wat suggesties doen die aansluiten bij jouw wensen of vragen. Ook een ‘4 handen massage’ behoort tot de mogelijkheden!

Duur:
75 of 120 minuten

Transformational bodywork

Dit is diepgaand lichaamswerk, waarin vele technieken met elkaar verbonden worden: lichaamswerk / ademwerk / meerdere massage vormen / holistic pulsing / zweedse massage / sportmassage / deep tissue massage / intuïtief / de-armouring.
Daar waar het lichaam traumatische ervaringen heeft opgeslagen op celniveau, zal dit zich laten zien en aandienen in deze sessie.

Je maakt een soort van trance reis, een reis naar binnen, naar pijnlijke plekken naar magische plekken, ontmoetingen op diep niveau. Verruiming van inzichten zullen ineens invallen. Deze helderheid komt vanuit – jou dat is heel bijzonder. Het lichaam heeft namelijk alle antwoorden.

Patronen die je in je leven hebt ontwikkeld zullen aan het licht gebracht worden en je bent in staat er nu iets anders mee te doen dan wat je altijd gedaan hebt.

Trauma helen

Het is een mooie manier om trauma in het lichaam te helen, maar het is ook een fantastische manier om tot persoonlijke ontwikkeling te komen. Een sessie waarin ik met je mee reis als een reisbegeleider via jou eigen lichaam. Een hart tot hart ontmoeting.

Deze sessie boek je wanneer je bereid bent diep te gaan en alles onder ogen te komen.

Duur:
6 tot 8 uur

De-armouring

Spanning of ook wel Armour (schild/pantser) genoemd is een resultaat van blokkades veroorzaakt door trauma, spanning, patronen en verschillende ervaringen die je in je leven hebt meegemaakt.

Wat er ook in jou systeem is wat je niet kan ontspannen, een patroon wat steeds terug blijft komen of wat niet meer voor je werkt, de-armouring helpt je meer en meer te openen……..meer harmonie te krijgen en te transformeren. De-armouring is een krachtig tool om tot transformatie te komen.

Tijdens de sessie kan er veel release zijn van het lichaam wat zich op verschillende manier kan uiten.

Ik zal je uitnodigen om eerst zelf via jou eigen adem in contact te komen met je lichaam, tijdens de sessie zal ik jou lichaam lezen op daar waarspanning zit. Dmv aanraking, drukpunten, en ademen ontmoet ik jou in de kern van de spanning en als we daar samen kunnen zijn kan er transformatie plaats vinden.

De-armouring kan een diepgaande en intense sessie zijn, we kunnen zo ver en zo diep gaan als dat jij wil gaan in jou proces……ik volg jou proces.

De-armouring kan alleen plaats vinden als jij met jou volledig bewustzijn steeds in de aanraking bent, wanneer ik voel dat je er niet bij kan blijven zal ik je uitnodigen om terug te komen, wanneer dit niet lukt er veel weerstand in het lichaam is, dan kan het zijn dat het lichaam nog niet klaar is om verder te gaan en dan zullen we de sessie afronden, ik zal daarin het proces niet forceren

Laagje voor laagje….dieper in jezelf……naar ontspanning.

​De-armouring kan een prachtig pad zijn van jezelf persoonlijk ontwikkelen.

Duur:
2,5 uur

Annuleren kosteloos tot 72 uur voor afspraak. Bij annuleringen binnen 72 uur voor afspraak wordt 50% in rekening gebracht.
Bij annuleringen binnen 48 uur voor afspraak wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.