• Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon

contact

Diana Bierings

Hagerpad 26

5509 LS, Veldhoven

T.  06 13 25 91 14

info@gentlemiracles.nl

Your body is your temple

(vrouwen)

Wanneer:    26 januari 2019, 10.00 - 17.00 uur

Waar:           De Verbindende Factor, Wettenseind 4, Nuenen

Wie:             vrouwen

 

Adem je hart open

Dit wordt een bijzonder vrouwendag.

In de ochtend gaan we lichaamswerk en ademwerk doen: een ademsessie die je naar binnen laat gaan en die jou van binnen zal aanraken. Waarin je geraakt kan worden.

 

In de middag gaan we dat wat naar de oppervlakte heeft mogen komen en los heeft mogen trillen, belichamen door elkaar aan te raken. We zullen dit doen in 2- of 3-tallen in kasmirische positie. (Kasmerische positie betekent dat diegene die gemasseerd wordt met haar bekken op de schoot van de masseur ligt.)

Massage ervaring is niet noodzakelijk, echter met aandacht de ander aan willen raken en aanwezig kunnen zijn in wat zich daar aandient, wel. Belangrijk is dat jij je eigen proces kan dragen en dat bloot zijn met andere vrouwen voor jou oké is. Natuurlijk ben je vrij om een slip aan te houden en tijdens de massage lig je onder jouw eigen sarong. Dit betekent niet dat het niet spannend mag zijn of dat er niet van alles aangeraakt kan worden. Ik zorg met mijn team voor een veilige bedding waarin dit kan ontstaan en kan zijn. De manier waarop we elkaar gaan aanraken, is op een manier zoals wij vrouwen dat van oudsher al deden in tempels in tenten. Om de pijnen die we in het leven hebben opgelopen uit ons lijf te masseren. Dat het mag helen en verzachten. Dat jij je mag overgeven in de veilige bedding van een andere vrouw.

Ademwerk

Ademwerk is een prachtige manier om uit je hoofd in je lichaam en je gevoel te komen. Middels een speciale ademtechniek (intensief en verbonden ademhaling) is het mogelijk om dieper te gaan voelen wat er in je leeft. Op deze manier ademen helpt om niet te blijven steken in mentale oplossingen maar om rechtstreeks contact te maken met wat er in je hart leeft. Door de aandacht te leren richten op het hartgebied is het mogelijk om meer ruimte te gaan ervaren en de specifieke waardes die in je hart leven, te gaan voelen. En te gaan leven!

 

Op 26 januari heb je weer de mogelijkheid om op een prettige en veilige manier kennis te maken met ademwerk en wat het voor je kan betekenen.

Reacties deelnemers

"Ik vond het indrukwekkend hoe je in een uurtje bewust ademen en met ondersteuning van een groep plus de begeleiding heel intens ervaart wat er in je binnenste leeft. Het kunnen fysieke pijnen of emotionele blokkades zijn. Door in het ritme te blijven ademen en te containen blijf je dicht bij jezelf en lossen dingen vanzelf op of worden duidelijk." - Astrid

 

'In de warme bedding van Diana en team, heb ik een bijzondere ademworkshop mogen ervaren. In de veilige en warme setting bracht de liefdevolle en krachtige begeleiding van Diana me naar meer ruimte en zelfliefde die ik nog niet eerder zo stevig heb ervaren. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren en ik ga de ruimte innemen die ik heb gevoelt. Dit smaakt naar meer.’ - Miriam

 

Praktische informatie

 • Deze avond wordt begeleidt door Diana Bierings (trainer emotioneel lichaamswerk, ademtrainer en masseur)

 • Aanmelden via info@gentlemiracles.nl

 • Deelname kost € 95,-, Vroegboekkorting: als jij je voor 31 december aanmeldt betaal je € 85,-

 • Aanmelding wordt bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag, Je ontvangt van mij een bevestiging via de mail en uitleg hoe te betalen.

 • Bij annulering 14 dagen voorafgaand aan deze avond ben je het volledige bedrag verschuldigd.

 • Je bent welkom vanaf 09:30 voor een kopje thee en iets lekkers vooraf. We beginnen om 10:00 dus wees s.v.p. op tijd, later nog instromen is vanwege het proces niet mogelijk (om 10:00 sluiten we namelijk de deur). 

Belangrijk om mee te nemen:

 • Warme sokken of sloffen

 • Dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie

 • Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten

 • Flesje water

 • Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

 • Voor de lunch vraag ik jou iets mee te nemen om te kunnen delen voor de Potluck.

 

Wees welkom!